RK Ursulaschool

Endepoellaan in Warmond, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Ursulaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Ursulaschool foto

Op RK Ursulaschool vind je 4 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog goed dat we les kregen van nonnen.

Ik herinner me nog goed dat we les kregen van nonnen. 2 vergeet ik er nooit n.l. Zuster Hermenigild en zuster Lidewijde. Ik maakte samen met Franciska Sikking (heet nu Ciska) elke vrijdag de gangen van de school schoon, dat was dus echt nog schrobben met groene zeep.We kregen daar een kwartje voor en dat was heel wat in die tijd. Ook hielp ik samen met haar in de grote vakantie de hele school schoon maken. Tafels soppen, houten vloeren boenen en bibliotheekboeken kaften en nog meer van dit alles. Daar kregen we dan een echt kadootje voor. Het eerste wat we kregen was een zilveren bedelarmbandje en de jaren erop elk jaar een bedeltje. Ik heb hem nog steeds.Ik zat ook op het zangkoor o.l.v. zr.Lidewijde en we zijn zelfs nog een keer op de radio geweest bij de K.R.O. Dat was wat.

RK Ursulaschool, 1957

sloffenzakken uitschudden.

sloffenzakken uitschudden

RK Ursulaschool, 1958

Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

Ik heb leuke herinneringen aan deze school. De 4e klas was minder door Poekont (juffrouw Nijnanten). De rest was best aardig.

RK Ursulaschool, 1956

?