R.K. U.L.O. 'Sancta Maria'

Bogardeind in Geldrop, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. U.L.O. 'Sancta Maria', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. U.L.O. 'Sancta Maria' foto

Op R.K. U.L.O. 'Sancta Maria' vind je 4 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het hoofd van de school Zuster ????? die al briesend naar buiten kwam als wij tijdens de pauze naar de overkant gingen om snoep te kopen.

Het hoofd van de school Zuster ????? die al briesend naar buiten kwam als wij tijdens de pauze naar de overkant gingen om snoep te kopen. Daarna waren de poorten hermetisch gesloten en hebben we van de verveling maar de motor van Dhr de Kinderen? met papieren bloemen versierd, waarmee hij niet echt blij was. Ook heriner ik mij dat we 1x per week naar de huishoudschool moesten, waar weer andere nonnen probeerden om van ons goede huisvrouwen te maken. (wat in mijn geval helaas is mislukt).

R.K. U.L.O. 'Sancta Maria', 1962

Ik wist niet wat me overkwam! Als niet katholiek meisje, komend van een zeer vrije internationale school in het buitenland, midden tussen de nonnentjes op een meisjesschool!.

Ik wist niet wat me overkwam! Als niet katholiek meisje, komend van een zeer vrije internationale school in het buitenland, midden tussen de nonnentjes op een meisjesschool!. Ik werd al vrij snel de toegang ontzegt voor de godsdienstlessen; het pastoorke en ik botsten nogal eens van mening. Zuster Bernadette had het ook al op mij voorzien omdat ik nogal goed met Frans was. Wat was ze blij een foutje te ontdekken tijdens mijn mondeling examen en me geen 10 hoefde te geven! Een geweldige tijd gehad op excursie naar de Honig fabrieken en de rotterdamse havens en slapen in een jeugdherberg. Het slotweekend in Herkenbosch was ook bereleuk. Klasgenootjes waren: Monique Pieterse, Marie-José, Madeleine, de tweeling.. In 1998 een reunie gehad(of was het eerder?) veel oude bekenden teruggezien

R.K. U.L.O. 'Sancta Maria', 1971

Heb hier alleen maar een heel jaar gebaald, Ik wilde naar Eindhoven, maar moest naar Geldrop.

Heb hier alleen maar een heel jaar gebaald, Ik wilde naar Eindhoven, maar moest naar Geldrop. heb weinig geleerd, heb me voornamelijk beziggehouden met alles wat niets met school te maken had.

R.K. U.L.O. 'Sancta Maria', 1968

?