R.K. Theresia kleuterschool

Kastanjelaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Theresia kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 41

Op R.K. Theresia kleuterschool vind je 18 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 30

Ik herinner me Juffrouw Jacobs...

Ik herinner me Juffrouw Jacobs met een bel op tafel. Jongens en meisjes zaten gescheiden. We hadden een plantje of kunstbloemetje op ons tafeltje.

2004, José

best al lang geleden wat ik me...

best al lang geleden wat ik me nog herinner is de blasius zegen en natuurlijk jufrouw Jacobs

2004, Deleted

Ook ik zat op deze geweldige k...

Ook ik zat op deze geweldige kleuterschool.Maar ik herinner me de jufs niet meer. De eerste dag kan ik me nog wel herinneren. Ik dacht dat wannneer je je vingers in je oren stopte niemand je kon horen. Ik gilde dus knal hard in de klas toen de juf weg was. Die kwam in paniek terug en vondt mij daar gillend in de klas aan. Ik weet niet meer wat ze gedaan heeft maar bij mij was het wel een blijvende herinnering. Mijn vriendinnetje was truusje Sibrandy van de ijssallon op de Kastanjelaan. Ik was daar straal verliefd op. Of het aan haar schoonheid heeft gelegen of dat het om financiele overwegingen ging (ijsjes). Verder weet ik nog dat een Zuster(Non) Jacobs??? mij een lieve jongen vond ik mocht altijd het messing roostertje in de gootsteen met Vim poetsen.Zelfs toen ik op de Walburgschool zat ging ik nog terug omdat te doen. Ook herinner me die leive heersbeestjes in de lugusterhaag en en de grote boomstam op de speelplaats.

2004, Cees
?