R.K. Technische School Don Bosco

Polderweg 102 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

608 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Technische School Don Bosco, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. Technische School  Don Bosco foto

Op R.K. Technische School Don Bosco vind je 85 klassenfoto’s en 608 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraar autotechniek Detmers Leraar metaal van Wechem met stel regel een 10 voor onze lieve heer, een 9 voor mij, en als je je best doet een 8 voor jullie.

Leraar autotechniek Detmers Leraar metaal van Wechem met stel regel een 10 voor onze lieve heer, een 9 voor mij, en als je je best doet een 8 voor jullie. Leraar Al7 klas Friebel Castermans bij het fietsenhok

R.K. Technische School Don..., 1969

Vrienden Goof Hameteman + de Kort leven die nog ! ! ? ? Twee klassen Bankwerken met meester Verwey ? (zie klassenfoto) waar regelmaat en orde heerste.

Vrienden Goof Hameteman + de Kort leven die nog ! ! ? ? Twee klassen Bankwerken met meester Verwey ? (zie klassenfoto) waar regelmaat en orde heerste. Hij was voor zichzelf ? tijden bezig om een centrifuge / wasdroger in elkaar te flansen. Daar heb ik wel vijlen geleerd,weet wat draai-en schaafbank inhield. Het smidslokaal was daarentegen met weinig orde en roetzwarte omgeving toch wel wat gezelliger.Ook kan ik me elektrisch- en autogenisch lassen herinneren. Ben daar in juni 2004(na ca 50! jaar) weer eens langs geweest en zag dat het gebouw sinds kort niet meer als school dienst doet, maar ruimtes te huur heeft voor starters - kleinschalige bedrijfsvestigingen.Na die school nog dag-en avondonderwijs gevolgd, ca 40 jaar een accountantskantoor gehad.Ik doe nu wat vrije tijd indelen,mijn hobby's zijn gitaar en piano en ik ben vader van een zoon. In 2004/2005 in de USA/New York gewoond waar helemaal niets meer wordt gedoogd sinds 11/9 en bijna iedereen houdt zich aan de regels ook die van fatsoen!.

R.K. Technische School Don..., 1953

Andre Rijkes met zijn YAMAHA.

Andre Rijkes met zijn YAMAHA. Ik zie Ron Verburg ook op deze site. Is dat Ron Verburg met zijn zwarte MB?

R.K. Technische School Don..., 1980

?