RK St. Lucia HAVO-top

Hennekijnstraat 6 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK St. Lucia HAVO-top, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK St. Lucia HAVO-top foto

Op RK St. Lucia HAVO-top vind je 5 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kaarten in de sokkel, de soep van mevrouw Kwant en een terrasje pakken bij mooi weer op het Stadhuisplein!.

Kaarten in de sokkel, de soep van mevrouw Kwant en een terrasje pakken bij mooi weer op het Stadhuisplein!

RK St. Lucia HAVO-top, 1982

Hallo Hans en Loes,geweldig om te lezen dat het goed met jullie gaat.

Hallo Hans en Loes,geweldig om te lezen dat het goed met jullie gaat. Zijn jullie in staat om een reunie te organiseren. wewewepuntvioolbouwkom. McDonalds/wimpy op de Lijnbaan Feesten in de sokkel Melief Bender directrice Bouwens streng maar rechtvaardig. Engels van Wolfson twee films gemaakt op locatie in de stad onder regie van de vrouw van leraar Nederlands; wie weet waar die film is gebleven en wie weet waar Jufrouw Hengst (aardrijkskunde) woont?. Met Theo Braams en Ron Sinoo in bandje klonk vreselijk maar toch success;Andre? Kopstootjes drinken vlak voor examen in Melief Bender. Twee jaar die veel indruk op mij hebben gemaakt door de vrijheid en hechte groep.

RK St. Lucia HAVO-top, 1977

de Sokkel, ja; daar bracht ik meer tijd door dan in de les.

de Sokkel, ja; daar bracht ik meer tijd door dan in de les. En dan natuurlijk zuster Seraphine (geschiedenis), een vrouw die ik van mijn leven niet zal vergeten. En Anneke van Loon, lerares engels, met wie ik meer lol had (in Engeland) dan dat ik er les van had. Juffrouw Bouwens, lerares Frans (en soms Engels) die later directrice werd toen zuster Asterix (?) het opgaf. En dan natuurlijk mijn vrienden, met name William Visser die helaas veel te vroeg gestorven is. En zo kan ik wel even door gaan.....

RK St. Lucia HAVO-top, 1968

?