R.K. St. Joseph Kleuterschool

Oudegracht 291 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

62 scholieren

Bekijk het volledige profiel van R.K. St. Joseph Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 25
  • Schoolgenoten 62

Op R.K. St. Joseph Kleuterschool vind je 25 klassenfoto’s en 62 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 47

Mijn schrik juf Schref. Voor ...

Mijn schrik juf Schref. Voor straf in het kippenhok of pleister op je mond. Veel leuke vriendjes en vriendinnetjes Jan de Jong. Gerrit Stoker. Pio ter Burg, Marja Mienis, Bernadette de Wit, Theo Volgers. Margriet Dekker, Yojing Shu, Sostman, Jan Wevers ettink etc etc.

2003, Deleted

Ik herinner me vooral Nardus K...

Ik herinner me vooral Nardus Ket, Paul (Flandria) Vlaanderen, Dorus Rijkers. Van de school kan ik me alleen nog herinneren dat we op een dag aan de "voorkant" naar buiten mochten (Oudegracht). Ik wist toen niet meer hoe ik thuis (Breedstraat) moest komen.

2003, Jetty

2 jaar bij Juffrouw Kruijsse i...

2 jaar bij Juffrouw Kruijsse in de klas gezeten. Maar volgens mij was het een Katholieke school. De eerste dag vergeet ik mijn leven niet meer. Samen met mijn tweelingzusje Lea hebben we de hele dag gejankt en aan de deur gehangen. De autobanden op het schoolplein was favoriet speeltuig. We hadden een apart soort gymzaaltje waar we "Schipper mag ik overvaren" en "Jan Huigen in de ton" speelden. Ook stond er een klimrek op het schoolplein. De meiden speelden in de poppenhoek. Ik heb een keer een soort Lego naar school mee mogen nemen. Volgens mij zat Alphons Bak en Jan Piet Admiraal bij mij in de klas. Meer weet ik ff niet.

2003, Jaap
?