RK St Franciscusschool

Johan de Walestraat 1 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK St Franciscusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK St Franciscusschool foto

Op RK St Franciscusschool vind je 25 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad op deze school met: Juf Scheltinga ( helaas al overleden), juf de Vries, meester Gaarman (4de klas) meester van de Heide en meester Veldman.

Leuke tijd gehad op deze school met: Juf Scheltinga ( helaas al overleden), juf de Vries, meester Gaarman (4de klas) meester van de Heide en meester Veldman. Een aantal klasgenoten: Paul Zimmerman, Harold de Haan, Gina Flapper, Hettie Faber, Marja van Riel, Marjolein Hobma, Jannet Kruizinga, Richard en Monique van de Haring, Eric Dijkstra.

RK St Franciscusschool, 1976

Het begin van de eerste klas 6 ( nu groep8) Eerst les een paar weken les in een zaaltje bij de Franciscuskerk.

Het begin van de eerste klas 6 ( nu groep8) Eerst les een paar weken les in een zaaltje bij de Franciscuskerk. Daarna een paar maanden ergens op een bovenverdieping in het centrum van Leeuwarden om vervolgens de laatste maanden in het gloednieuwe gebouw afscheid te nemen.

RK St Franciscusschool, 1965

Meesters en juffen die ik mij herinner: In de eerste klas een zuster, klas 2 juf Scheltinga, klas 3 meester van der Heide, klas 4 en 5 was volgens mij samen eerst les van een frater daarna meester Swart.

Meesters en juffen die ik mij herinner: In de eerste klas een zuster, klas 2 juf Scheltinga, klas 3 meester van der Heide, klas 4 en 5 was volgens mij samen eerst les van een frater daarna meester Swart. In klas 6 meester Veltman. Uit klas 1 herinner ik me ook nog een juf met 2 teckeltjes die konden voetballen. Klasgenoten: Ria Spoelstra, Elly Efde, Jolanda Zalmstra, Jeroen Boersma, Harry v/d Veer, Rene Hobma, Terry Kruizinga, Marcel en Marga Copini, Gino Talamini, Jantina Pietersma, Paul de Vries en nog vele anderen!

RK St Franciscusschool, 1972

?