R.K. Schoolvereniging, school 1 / Pieter de Hooghschool

Pieter de Hooghstraat 80 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

248 scholieren

Bekijk het volledige profiel van R.K. Schoolvereniging, school 1 / Pieter de Hooghschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 94
  • Schoolgenoten 248

Op R.K. Schoolvereniging, school 1 / Pieter de Hooghschool vind je 94 klassenfoto’s en 248 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 177

Mijn hemel wat een strenge sch...

Mijn hemel wat een strenge school was dit. Vier keer per dag bidden ... en dat dat mannetje van een Aupers ... Ik voel nog de angst als je naar hem toe moest. Als je dan achteraf ziet hoe hij er destijds uitzag hahahaha ... onbegrijpelijk. Dit terzijde was het wél een goede school in de zin dat er een erg stevige basis voor de toekomst gelegd werd. Als ik zie hoe het tegenwoordig gaat dan weet ik nog niet wat beter is. Verder herinner ik me best veel namen en ben ik recentelijk ook nog wat mensen tegengekomen zoals Tanja Kool, Manuela Kraaijvanger, Santino Tallone, Frank Hilhorst en Lucas van Beek. Soms vraag ik me wel eens af wat er van mensen als Jimmy Tjin-Sie, Ferdinando, Paolo Carra, Robin Rekelhof, Andre ten Bokum, Michel Glasenap enzo terecht is gekomen.

2002, Deleted

Streng! Ook mijn oren zijn wel...

Streng! Ook mijn oren zijn wel eens onder handen genomen door vd Hout. En die belachelijke juf in ruitrok voor gym. Mijn meest favoriete klasgenoten? Willem-Jan en Pieter-Jan Stokhof natuurlijk! Hoewel ik nog wel eens droom van meisjes als Vonka(yvonne), Nadja en Phili (philomena) :-)

2002, Ilpendam

Fijnee school, jammer dat de s...

Fijnee school, jammer dat de school niet meer bestaat... Mevrouw van Beek leeft nog steeds!

2002, Deleted
?