RK school St. Hubertus

Kuyperlaan 50 in Uithoorn, ( Toon op kaart )

180 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK school St. Hubertus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK school St. Hubertus foto

Op RK school St. Hubertus vind je 20 klassenfoto’s en 180 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik trok veel op met Jan "Brabebo" Bras.

Ik trok veel op met Jan "Brabebo" Bras. Voorstelling in het parochiehuis. Tot de derde klas op school gezeten, bij juffr. van Rooyen. Louis, hoe is het ermee? Ik woon nog in Uithoorn! Heb je haar al terug Jan, of raak je 't al weer kwijt.

RK school St. Hubertus, 1962

In de klas met Henk Markenhof en tot en met de vijfde met Jacqueline Verhoef.

In de klas met Henk Markenhof en tot en met de vijfde met Jacqueline Verhoef. Goede herinneringen aan de juffen Ezeman (4e) en van Rooyen (3e)

RK school St. Hubertus, 1971

De meeste herinneringen heb ik toch wel aan het buiten spelen, een enorme ster in leren was ik niet, het is wel helemaal goed gekomen met mij, ik ben gewoon wat langzaam op gang gekomen.

De meeste herinneringen heb ik toch wel aan het buiten spelen, een enorme ster in leren was ik niet, het is wel helemaal goed gekomen met mij, ik ben gewoon wat langzaam op gang gekomen. We deden in het speelkwartier vaak overloopie, knikkeren, en bij de boomstam waar je op kon staan deden we zangspelletjes, al weet ik er nu geen één meer. Niet te vergeten slagbal, erg leuk vond ik dat. En 1,2,3,4,5,6,7 wie moet ik een zoentje geven? Wie zin heeft om herinneringen op te halen met mij; ********************* Groet, Monique

RK school St. Hubertus, 1972

?