RK school St. Hubertus

Kuyperlaan 50 in Uithoorn, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk het volledige profiel van RK school St. Hubertus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 172

Op RK school St. Hubertus vind je 20 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 111

Ik trok veel op met Jan "Brabe...

Ik trok veel op met Jan "Brabebo" Bras. Voorstelling in het parochiehuis. Tot de derde klas op school gezeten, bij juffr. van Rooyen. Louis, hoe is het ermee? Ik woon nog in Uithoorn! Heb je haar al terug Jan, of raak je 't al weer kwijt.

2002, Deleted

In de klas met Henk Markenhof ...

In de klas met Henk Markenhof en tot en met de vijfde met Jacqueline Verhoef. Goede herinneringen aan de juffen Ezeman (4e) en van Rooyen (3e)

2003, Deleted

De meeste herinneringen heb ik...

De meeste herinneringen heb ik toch wel aan het buiten spelen, een enorme ster in leren was ik niet, het is wel helemaal goed gekomen met mij, ik ben gewoon wat langzaam op gang gekomen. We deden in het speelkwartier vaak overloopie, knikkeren, en bij de boomstam waar je op kon staan deden we zangspelletjes, al weet ik er nu geen één meer. Niet te vergeten slagbal, erg leuk vond ik dat. En 1,2,3,4,5,6,7 wie moet ik een zoentje geven? Wie zin heeft om herinneringen op te halen met mij; ********************* Groet, Monique

2003, Deleted
?