RK Petrus en Paulus Mulo

Koningin Julianaweg in Leidschendam, ( Toon op kaart )

84 scholieren

Bekijk het volledige profiel van RK Petrus en Paulus Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 84

Op RK Petrus en Paulus Mulo vind je 11 klassenfoto’s en 84 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 48

De 4e van de mulo; berucht: be...

De 4e van de mulo; berucht: bezetting der aula en opvoering van de harttransplantatie met een lever van Gerard Vreeburg. Robert Tengnagel, Gerard Meester, Toon Overvliet, Klaasje Frederiks. Mooie uren met Wil van der Helm vluchtend voor de politie i.v.m. een kapot achterlichtje (uiteindelijk toch gepakt). De eindexamenfeesten: errug leuk, maar ook zeer berucht. Ouders werden gewaarschuwd als we er aan kwamen. De dames: Leonie den Hertog (eindelijk gelukt op de eindexamenfeesten) Nel Borsboom. Voor Wil: Marja van Rijn (nietwaar?) Nog meer namen: Sedee, Meershoek, Barnas, Van Eijk. Reünietje mannen? ******************

2002, Ger

Trok veel op met Joke Overvlie...

Trok veel op met Joke Overvliet en Lenie de Vries.Herinner me Dekker als streng maar rechtvaardig, de Bont als een man die iedereen kneep, Warf als de beste leraar ooit, Sedee die die rottaal frans gaf ( hij moest eens weten hoe veel en vaak ik nu frans spreek!), de Jong die zo geplaagd werd en de ietwat warrige van Doolen.

2002, Deleted

Heb ik niet doordat ik vaak zi...

Heb ik niet doordat ik vaak ziek was Ik ken nog Dekkers hij gaf mij Duitse les

2002, Deleted
?