Ontdek PLUS

RK MULO/MAVO

Verbindingsstraat 1b in Terneuzen, ( Toon op kaart )

161 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK MULO/MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK MULO/MAVO foto

Op RK MULO/MAVO vind je 8 klassenfoto’s en 161 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van Mossevelde, Verwilghen, Mw Maas, Biemans, van der Bilt : allemaal mensen die mij iets hebben geleerd waar tot op de dag van heden nog terug kan vallen.

Van Mossevelde, Verwilghen, Mw Maas, Biemans, van der Bilt : allemaal mensen die mij iets hebben geleerd waar tot op de dag van heden nog terug kan vallen. Zo'n school !! Heb hier eerst MULO-A gedaan met handelspakket en wiskunde. Daarna apart een jaar MULO-B omdat ik naar de HTS wilde.

RK MULO/MAVO, 1954

leraar engels: van Mossevelde.

leraar engels: van Mossevelde

RK MULO/MAVO, 1953

Ik had helemaal geen zin in leren, het eerste jaar ging het nog wel, het tweede jaar ging ik met taken over.

Ik had helemaal geen zin in leren, het eerste jaar ging het nog wel, het tweede jaar ging ik met taken over. Het derde jaar heb ik er met de pet naar gegooid, het gevolg ik bleef zitten. Ik ben daarna naar de huishoudschool gegaan, 2 weken na het begin van het nieuwe schooljaar zijn we verhuisd naar Vlissingen en moest ik weer afscheid nemen. Ik weet niet veel namen van leraren meer, Wies Strobbe vergeet ik nooit meer, hij rookte gaulouises voor de klas. Nam ook wel eens franse kaas mee, wat vonden we dat stinken. Dhr. Vergouwe gaf aardrijkskunde. Topografie was toen niet mijn sterkste kant, zag het nut er niet van in, je hebt toch plattegronden!!!!! De belg dhr. Fiers, wat een man was dat zeg,zeer onsympathiek, ik moest altijd voor t bord komen, die man wist natuurlijk dat ik niks geleerd had. Als je onvoldoende had moest je dat thuis laten ondertekenen thuis, mijn vader zat op de vaart en kon dus nooit tekenen, dat zinde hem niet want mama deed altijd netjes handtekening zetten. Ik mocht pas weer de klas in als ik een handtekening van pa had. Dan kun je natuurlijk weken wachten. Hij heeft toen een boze brief van thuis gekregen. Akelige man vond ik het. We moesten ook voor duits en nederlands naar ander gebouw lopen, kijk dat was nou leuk, lekker lang over doen was een leuke bezigheid. Dhr. de Smet gaf wiskunde, snapte er werkelijk niks van.

RK MULO/MAVO, 1972