RK Mulo

Rijksweg in Wellerlooi, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Mulo foto

Op RK Mulo vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Elke morgen op de fiets vanuit Arcen.

Elke morgen op de fiets vanuit Arcen. In onze klas zaten jongens en meisjes uit Velden, Lomm, Arcen, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Lottum, Wellerlooi en Well. Er waren ook jongens (vooral uit Noord-Brabant zoals Pieter Brugman)intern bij de paters. Op vrijdag kon je in de middagpauze dansen bij Angelicus (?). Directeur was Noteborn en in de lunchpauze kwamen er grote, metalen theekannen op tafel. Tsjoetsjoe en Shakespeare gaven Duits en Frans. Later was het andersom wat ik maar een rare zet vond. Janissen deed geweldig zijn best om ons de algebra en meetkunde te laten snappen, vaak tevergeefs. Schink wilde ons enig historisch besef meegeven en broeder Marcellis gaf biologie. Engels deed Weijs en met hem zongen we ook nog een Christmascarrol. Mijn vader gaf muziek. Ik heb in 4b gezeten (Pijpers uit Velden zat in mijn klas)en deed eindexamen met 4a: jongens van de Ven, Hannie van Lin, Annie Lommen, Nettie uit Wellerlooi, Hanneke Koppen en Helma op 't Veld uit Well, Vogelzangs uit Wellerlooi, Leo v.d. Laak uit Lottum, Ton Reutelingsperger, Mieke Timmermans, Jannie Huibers, Nettie v.d. Pas uit Arcen waren klasgenoten.

RK Mulo, 1965

Begonnen in het oude gebouw van de broeders.

Begonnen in het oude gebouw van de broeders. Later in de nieuw gebouwde school. Die ligt nu te wachten op de slopershamer. Daar is een koker ingemetseld met alle namen der scholieren. Mulo was toen nog 3 jaar! Meesters: Hoofd was ? verder Toma, Noldus (de worst), en enkele broeders en paters, waaronder Gerardus uit Tegelen.

RK Mulo, 1951

?