R.K. Meisjesschool

Dorp A 1 in Sint-Michielsgestel, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Meisjesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
R.K. Meisjesschool foto

Op R.K. Meisjesschool vind je 10 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in 1952 halverwege de eerste klas op deze school, net voor onze eerste communie.

Ik kwam in 1952 halverwege de eerste klas op deze school, net voor onze eerste communie. In de grote vakantie naar de vierde toe verhuisden we naar Vught (1954). Ik was vriendin met Diny van Zandvoort. Ik herinner me Soeur Josepha en Juffrouw Ribbeling.

R.K. Meisjesschool, 1952

De knokpartij van Peter Alexander met juffrouw van de Koevering in de eerste klas net voordat we naar de nieuwe school de Beekhof gingen.

De knokpartij van Peter Alexander met juffrouw van de Koevering in de eerste klas net voordat we naar de nieuwe school de Beekhof gingen.En ook dat we de school vol mochten schilderen omdat de school afgebroken werd.

R.K. Meisjesschool, 1975

Het leren lezen bij de kleine juffrouw van Engelen in de eerste klas was prachtig.

Het leren lezen bij de kleine juffrouw van Engelen in de eerste klas was prachtig. Maan, zaag, fien, vuur, dat waren de eerste woorden. In het taalboek van de derde klas bij juffrouw Spit stond ineens mijn naam in het taalboek: Klaar is kees, zei Marleentje en ze klapte het boek dicht. Ik ken hem dus nog. Op een keer vertelde ik juf. Spit dat we een pickup hadden en mocht ik een grammofoonplaatje lenen. Ik naar de Dommelstraat maar ik kon nr. 5 niet vinden. Ten lange leste gevonden en helemaal in tranen bij de juf aan gekomen..... en achteraf is het zo'n kleine straat. De grote perculatorpot van de koffie schoonmaken in de zesde klas was de hoofdprijs!!

R.K. Meisjesschool, 1961

?