RK Meisjesschool

Brandtstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Meisjesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Meisjesschool foto

Op RK Meisjesschool vind je 1 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me niet veel namen herinneren Wel Lia Arkestein.

Ik kan me niet veel namen herinneren Wel Lia Arkestein. Haar vader had een melkzaak op de Nunspeetlaan en ook Marga Hoeboer met wie ik naar de Laan van Poot fietste naar de atletiekver. LDA. Ook namen als Diane Dijselbloem Mieke Buurman, Rita Lut en Letty Biegstraaten schieten me te binnen. Van de leraren kan ik me juf Eggermont herinneren die geschiedenisles en Duitse les gaf. Ook dhr. Drost die biologie en boekhoudles gaf Wat hebben we die man gepest. Wie weet zich nog meer te herinneren. Mail me dan !

RK Meisjesschool, 1961

Ik herinner mij meester Bernard.

Ik herinner mij meester Bernard. Het fascineerde mij dat hij altijd een heleboel los geld in zijn broekzak had en daar ook makkelijk mee omsprong. Klasgenoten die me bij gebleven zijn: Mary Ruhl, haar vader had een slagerij. Martina Martins zij had italiaanse ouders, woonde in de schalkstraat en Corrie Rijnbeek, Haar vader was taxichauffeur.Het zou leuk zijn elkaar nog eens te zien.

RK Meisjesschool, 1960

Mijnheer Drost, die het maar niet rustig kreegin de klas, Juffrouw Witte met haar verzameling schoenen, mijnheer Bernard, die altijd kalm blef.

Mijnheer Drost, die het maar niet rustig kreegin de klas, Juffrouw Witte met haar verzameling schoenen, mijnheer Bernard, die altijd kalm blef. Ik herinner me de volgende namen van klasgenootjes, Diana Bruna, Marlena Cristofoli, Yvonne Duuring, Lia Arkestein, Stella Meijs, Marga Hazenbroek, Elly van Os,

RK Meisjesschool, 1962

?