R.K. Meisjesschool

Roosemarijnstraat in Steenbergen, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Meisjesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. Meisjesschool foto

Op R.K. Meisjesschool vind je 1 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik denk dat `t de voorloper was van de tegenwoordige kleuterschool,we werden bezig gehouden door verschillende zusters (nonnen)die daar in dat zusterhuis woonden,naast 't weeshuis in de Blauwstraat,ik herinner me nog,dat de zij ingang in het Roosemarijnst

ik denk dat `t de voorloper was van de tegenwoordige kleuterschool,we werden bezig gehouden door verschillende zusters (nonnen)die daar in dat zusterhuis woonden,naast 't weeshuis in de Blauwstraat,ik herinner me nog,dat de zij ingang in het Roosemarijnstraatje een smal poortje was,en de voorkant was aan de Ijzerenput. Die nonnen waren wel de baas weet ik nog wel.Wij mochten als jongens zijnde maar tot de eerte klas op die school,daarna verbannen naar de jongensschool!!! Ik begrijp eigenlijk niet waarom niemand zich heeft aangemeld op deze school ,terwijl bijna alle meisjes uit Steenbergen op deze school leerling zijn geweest.

R.K. Meisjesschool, 1948

Wij gingen van de meisjesschool naar de Maria Regina, maar ik weet niet meer in welk jaar precies.

Wij gingen van de meisjesschool naar de Maria Regina, maar ik weet niet meer in welk jaar precies.

R.K. Meisjesschool, 1951

Er waren jufs en nonnen En ook leuke en minder leuke ervaringen Ze waren veel strenger dan deze tijd Maar al bij al toch wel aardig.

Er waren jufs en nonnen En ook leuke en minder leuke ervaringen Ze waren veel strenger dan deze tijd Maar al bij al toch wel aardig

R.K. Meisjesschool, 1946

?