rk meisjes school st willibrod

hoofdstraat molenstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van rk meisjes school st willibrod, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
rk meisjes school st willibrod foto

Op rk meisjes school st willibrod vind je 12 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was een hele leuke school.

Was een hele leuke school. Er waren leuke onderwijzeressen o.a. mevrouw Jansen en er waren ook leuke zusters o.s. Zuster Willibaldi en zuster Amabila (ik weet niet of de namen goed geschreven zijn

rk meisjes school st willibrod, 1954

leuke gymzaal en dagelijks naar de kerk en de leuke speelplaats met de knikkerpotjes tegen de school aan en onze handwerkzuster Juliana.

leuke gymzaal en dagelijks naar de kerk en de leuke speelplaats met de knikkerpotjes tegen de school aan en onze handwerkzuster Juliana.en de minder leuke herinnering de schooltandarts.

rk meisjes school st willibrod, 1962

van 1956 tot 1961 met uitzondering van de 3e klas.

van 1956 tot 1961 met uitzondering van de 3e klas. Namen van meisjes waar ik mee speelde zijn Marian Linthorst, Corrie de Haan, Marian Berends, Namen van onderwijzend personeel:zuster Juliana, mevrouw Stint, mevrouw Jansen, Zuster Benedictine, Zuster Josephta

rk meisjes school st willibrod, 1955

?