R.K. Mavo Overvecht

Pahud de Montagnedreef in Utrecht, ( Toon op kaart )

217 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Mavo Overvecht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. Mavo Overvecht foto

Op R.K. Mavo Overvecht vind je 39 klassenfoto’s en 217 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

EXAMENKLASSEN '71 /'72/'73 EN '74!!!MELD JE AAN VOOR DE REUNIE OP 8 APRIL 2006!!!! Kijk op de site rkmavoovervecht.

EXAMENKLASSEN '71 /'72/'73 EN '74!!!MELD JE AAN VOOR DE REUNIE OP 8 APRIL 2006!!!! Kijk op de site rkmavoovervecht.nl!!!! Leuke periode! Vooral de 4e klas was heel gezellig! een echte vrienden clubje!.... zou leuk zijn als zij zich hier allemaal aanmelden, ik ben benieuwd hoe ze er nu uitzien en wat van ze geworden zijn!... dus als je nog contact hebt met iemand uit die tijd, zegt het voort!..... kunnen we -nog net voor we bejaard zijn - een reunie houden......;-) Na een periode waarin een paar oud klasgenoten zich hebben aangemeld is het de laatste tijd heel stil geworden! waar zijn jullie gebleven allemaal?????

R.K. Mavo Overvecht, 1969

Wat een klas.

Wat een klas. Stroet lag dat jaar veel van ons wakker en gebruikte behoorlijk veel hoofdpijnbestrijders. Lol was er in overvloed, maar leren konden we toch ook nog. Voorlezen uit Turks Fruit, Hadewijch begon, daarna wij met rode oortjes en maar hopen dat tijdens je beurt de tekst niet te veel kleur op je wangen bracht. De Belgische Hendriks die de vaderlandse geschiedenis een kleurtje gaf. Natuurlijk Hern Jacobs die het met de dames in onze klas wel heel erg moelijk had. The Iron Lady voor Engels. Mijn cijfer is door haar omhoog geschoten. Voetballen met Kraay sr. Mijn schenen tegen zijn schenen. hij won. De brommers van Gérard, Emile en Glenn ronkend over het schoolplein. Het kamp in duitsland was één groot feest. Onbeantwoorde, stille, opbloeiende en uitdovende liefdes. Met Emile, Gérard en Paul daarna naar Amersfoort gegaan om de Havo-top te bestormen. Met mij is het nog wel goed gekomen. Ik hoop voor de anderen net zo.

R.K. Mavo Overvecht, 1969

Pater Chrisje, die altijd klaar stond voor de hele wereld en zijn problemen.

Pater Chrisje, die altijd klaar stond voor de hele wereld en zijn problemen. Hij heeft mijn huwelijk nog "illegaal"ingezegend. Een katholiek die met een hindoemeisje trouwt, dat mocht niet in de kerk van de bisschop. Maar wel van Chrisje.....! Mw. Meinen, wat een bitch (maar wel rechtvaardig). Anneke Bergmans waar ik lang verkering mee heb gehad. Hou zou het met haar zijn? Paul van Vossen, Gerard Verkroost en al die indische jongens die ik nog regelmatig ontmoet.

R.K. Mavo Overvecht, 1971

?