R.K. Mavo

Narcissenstraat in Purmerend, ( Toon op kaart )

347 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. Mavo foto

Op R.K. Mavo vind je 35 klassenfoto’s en 347 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ging in de 2e naar een andere school.

ging in de 2e naar een andere school

R.K. Mavo, 1974

Meneer de groot had een daf, als wij repetitie hadden, reden vrienden van mij zijn dafje weg, hij er achteraan, wij het boek erbij.

Meneer de groot had een daf, als wij repetitie hadden, reden vrienden van mij zijn dafje weg, hij er achteraan, wij het boek erbij....

R.K. Mavo, 1976

Wat heb ik hier ontzettend veel lol gehad.

Wat heb ik hier ontzettend veel lol gehad. Vrienden genoeg aan overgehouden. Oh ja, vriendinnetjes ook........ Supertijd! Herinner me Dhr De Wolf, Dunselmann van Wiskunde (zat altijd aan z'n kont te krabben), Smit van Nederlands, dat sjaggerijn van Aardrijkskunde met z'n linkse ideologie (botste altijd, begreep onze humor totaal niet en kon hier dus ook niet op anticiperen), Dhr Du Perron van Duits (topvent) Dhr Scharn van Engels (ook een topvent) en uiteraard Dhr Jonker van Scheikunde/Natuurkunde (als ik daar nog aan denk krijg ik wederom medelijden met die man, de wereld ging volledig aan hem voorbij), Mw Verhaak van Frans, Dhr Groot (met z'n groene dafje) en Dhr de Groot de concierge (met z'n Triumph Spitfire)

R.K. Mavo, 1980

?