RK Mavo

Di Lassostraat in Soest, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Mavo foto

Op RK Mavo vind je 13 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat ik mij herinner is de rookdemonstratie in 72.

Wat ik mij herinner is de rookdemonstratie in 72. Dankzij deze aktie konden de 4eklassers roken in de pauze. In de 3e klas hadden we met een beperkte groep het spel " Wie het vaakst uit de klas gestuurd werd" De winnaar kreeg een double horlogebandje ==> ik werd goede 2e ;-( Diverse leraren gehad "Ouwe" Lips, Hilhorst, de Gier, Brouwer, Remmerswaal, de Rijk, de Beer, Mols, De Wit , Schepop , Ruud Blok, jufr Visser voor handenarbeid, Brouwer,Ruigrok. Kuipers met zijn gevleugelde uitspraken(Jij zakt steeds verder het moeras in dieper en dieper) Gijs Tourne, Boekraat (helaas weggepest door dat hij geen leiding kon geven. Als je er later aan terugdenkt, is dat jammer voor die man z'n carriere) De noodlokalen boven het St Jozefgebouw en de VGLO. De broodjes hagelslag van Jan van Rooijen uit S'berg een FC Utregsupporter van het eerste uur. De schoolfeesten, Gymnastiek van de Jager... (altijd zitvoetbal of touwklimmen) Gelukkig vergoedde de gymles van Ruud Blok een hoop !!! We waren de eerste leerlingen op basis van de Mammoetwet

RK Mavo, 1968

verweij.

verweij

RK Mavo, 1982

in de pauze naar de 4=6 snoep kopen en roken mocht alleen voor vierde klassers.

in de pauze naar de 4=6 snoep kopen en roken mocht alleen voor vierde klassers. Meester Kuipers zou ik nooit vergeten, evenals de Gier en Remmerswaal!

RK Mavo, 1979

?