(R.K.) Mariaschool

Rozenstraat in Zeist, ( Toon op kaart )

263 scholieren

Bekijk de volledige pagina van (R.K.) Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

(R.K.) Mariaschool foto

Op (R.K.) Mariaschool vind je 42 klassenfoto’s en 263 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e schrijflessen, niet langs het hek staan als de jongens langslopen, wandelen naar school met vriendinnen, franse les, zr.

1e schrijflessen, niet langs het hek staan als de jongens langslopen, wandelen naar school met vriendinnen, franse les, zr. goudeta, en er zal me vast nog wel meer te binnen schieten.

(R.K.) Mariaschool, 1955

Ik kwam van de Bernardusschool af, deze werd afgebroken (staat nu V&D in Zeist) en ik ging toen naar de Maria school in de Rozenstraat, dit was bij mij om de hoek, want ik woonde in de Leliestraat.

Ik kwam van de Bernardusschool af, deze werd afgebroken (staat nu V&D in Zeist) en ik ging toen naar de Maria school in de Rozenstraat, dit was bij mij om de hoek, want ik woonde in de Leliestraat. Deze school was tot die tijd een meisjes school en dat was dus voor velen even wenen dat er toen ook jongens op school kwamen. Ik kwam toen terecht in de vierde klas bij Mevrouw Crone Andere namen van leerkrachten die mij te binnen schieten zijn Mevrouw de Goede en Mevrouw Bollander en Mevrouw Blom Namen van mede leerlingen die mij ten binnen schieten zijn Carola Verbraak (mijn oude liefde), Ludwien van den Heuvel, Hans van Schaik, Andre Steenveld, Pamela Hogeveen, Willy Schouten, Marie Jose van Soest, Lydia Steenveld, zusjes Astrid en Yvonne de Wit.

(R.K.) Mariaschool, 1969

Zr Anna,Gaudeta,Passchatia.

Zr Anna,Gaudeta,Passchatia. Juffr Hoppenbrouwers,Smulders

(R.K.) Mariaschool, 1953

?