rk lts

laan van henegouwen in Roosendaal, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van rk lts, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

rk lts foto

Op rk lts vind je 1 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

zat op deze school herinner me nog de non van engels meneer verpalen de bruyn la heijne teken leraar met bril waar de glazen van omhoog konden.

zat op deze school herinner me nog de non van engels meneer verpalen de bruyn la heijne teken leraar met bril waar de glazen van omhoog konden. de kantine man nero met zijn erwtensoep de stoker de leraar die in het houten gebouw zat die aardrijkskunde en geschiedenis gaf hij was eigenlijk zelf geschiedenis

rk lts, 1976

Heb 1 jaar op deze school gezeten, ik zat in de eerste klas, Ik ben daarna naar Bergen Op Zoom verhuist, namen die ik herinner zijn Livio hart, Wim van oers(sel), Renee (aarts), Peter wagemakers (had een hele lage stem, bij de muziek)), .

Heb 1 jaar op deze school gezeten, ik zat in de eerste klas, Ik ben daarna naar Bergen Op Zoom verhuist, namen die ik herinner zijn Livio hart, Wim van oers(sel), Renee (aarts), Peter wagemakers (had een hele lage stem, bij de muziek)), .... Koevoets, John van baal, Janus, Mimmeke, Gradus, dit waren volgens mij, mijn klasgenoten

rk lts, 1976

De CITO zei me VWO te gaan doen, de Saffier schatte me op MAVO.

De CITO zei me VWO te gaan doen, de Saffier schatte me op MAVO. Maar omdat ik al vanaf mijn zevende electricien wilde worden werd het dus LTS Electrotechniek. Alles was eigenlijk een makkie en vandaar de bijnaam 'studie'. Mijn buurman Deny Wiericx was onze wiskundeleraar en die was erg makkelijk. Laat hem zijn dingen doen voor zijn racehobby en je had een goed punt. Meneer Roovers kwam erg warrig over en droeg altijd zijn blouse etc over zijn broek. Een hele gepassioneerde man. We hadden ook een leraar Nederlands die enorm jofel deed maar feitelijk de meest vervelende leraar bleek te zijn. Nog nooit zoveel regelementen over mogen schrijven al dat jaar.... Zijn naam heb ik verdrongen volgens mij. ;-)

rk lts, 1981

?