R.K. L.H.N.O. de Arke

Hoofdweg in Mijdrecht, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. L.H.N.O. de Arke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. L.H.N.O. de Arke foto

Op R.K. L.H.N.O. de Arke vind je 11 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een van mijn leuke herinneringen van deze school is toch wel de leuke leraren, bijvoorbeeld Bas de Liefde, die man gaat nooit meer uit mijn herinnering, heel soms zag ik hem nog wel eens fietsen als ik weer eens bij mijn ouders op bezoek was in Mijdrecht.

Een van mijn leuke herinneringen van deze school is toch wel de leuke leraren, bijvoorbeeld Bas de Liefde, die man gaat nooit meer uit mijn herinnering, heel soms zag ik hem nog wel eens fietsen als ik weer eens bij mijn ouders op bezoek was in Mijdrecht. Ik weet nog goed dat de directeur van deze school (ben helaas zijn naam vergeten) zijn stropdas op zijn rug had hangen als hij boos was hahaha. De klasseavonden die we hadden waren ook altijd leuk...samen met mijn tweelingzus Bettina en mijn buurmeisjes Ria v/d Schaft en Karin Bloem fietsten wij dan over de brug naar school om zo een leuke avond mee te maken. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer leuke herinneringen op te halen...misschien eens leuk voor een reunie? Klik op mijn naam mijn mailadres staat bij mijn foto!!!

R.K. L.H.N.O. de Arke, 1980

Ik ben Ellen Hoogland,ik heb 1 jaar op deze school gezeten en een hele leuke tijd gehad.

Ik ben Ellen Hoogland,ik heb 1 jaar op deze school gezeten en een hele leuke tijd gehad.Ik zat in 4b met oamary rietstap desire kleefman.Ik hoop nog meer bekende tegen te komen op deze site.

R.K. L.H.N.O. de Arke, 1981

zat in de klas met Marjan Leeflang,Ria v/d Schaft,Bianca Helling,Neeltje Kostman enz,heb school niet afgemaakt,ben gaan werken bij een Hondentrimster(trim nu nog steeds honden)ging een keertje spijbelen kom ik de directeur op de Bovendijk tegen,voor straf

zat in de klas met Marjan Leeflang,Ria v/d Schaft,Bianca Helling,Neeltje Kostman enz,heb school niet afgemaakt,ben gaan werken bij een Hondentrimster(trim nu nog steeds honden)ging een keertje spijbelen kom ik de directeur op de Bovendijk tegen,voor straf moest ik na schooltijd en in de vakantie's de kippen en de duiven voeren,liep ik daar na school tijd,kipkipkipkip(haha)

R.K. L.H.N.O. de Arke, 1982

?