RK Kleuterleidster Opleidingsschool

Oudegracht 291 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk het volledige profiel van RK Kleuterleidster Opleidingsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 49

Op RK Kleuterleidster Opleidingsschool vind je 2 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 26

Het oude gebouw, kleine lokale...

Het oude gebouw, kleine lokalen. Met je benen uit het raam tijdens de tekenles. De verhuizing lopend naar de Loudelsweg in Bergen met een tafel en stoel op een kaasdragers-stel en halverwege hete chocolademelk van Sint en Piet.

2003, Deleted

Tekenen in het speelzaaltje ac...

Tekenen in het speelzaaltje achter op het schoolplein en handenarbeid op het Verdronkenoord. Als er na het examen vrouwenbenen naar beneden kwamen (Zr.Alphonse) dan was er een kandidaat gezakt!

2003, Yvonne

Geweldige tijd gehad. Je had e...

Geweldige tijd gehad. Je had er stadsklassen en buitenklassen oftewel je werd ingedeeld naar woonplaats. In het tweede en derde jaar heb ik meegeholpen met het organiseren van de introductieweek en dat was geweldig. We bleven toen slapen op de zolder als organiserend comité en moesten dit heel stiekum doen want de nonnen mochten het niet zien aan de overkant. Na twee dagen kwam het toch uit en moesten we verkassen naar iemand thuis. Op de handvaardigheidzolder was het geweldig om te werken. Ook staan de muzieklessen van Duyvis en Sijs me nog goed voor de geest. En juffrouw Grolman! De kleuterschool die beneden was, was ook wel heel apart. Wat dat betreft was het een bijzonder schoolgebouw.

2003, Jacintha
?