R.K. K.B.O. De Hobbitstee

Havezathe 99 in Almelo, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. K.B.O. De Hobbitstee, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 184

Op R.K. K.B.O. De Hobbitstee vind je 19 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 73

in 1983 ben ik naar Noordsches...

in 1983 ben ik naar Noordscheschut (dr.) verhuisd. Zat oa bij Sascha, Suzanne, sandra, Stephan in de klas. De laaste klas waarin ik zat, gaf Ans Vogelsang les.

2003, Deleted

.....SOPHIE...!!...wat leuk om...

.....SOPHIE...!!...wat leuk om jou hier te zien!..stuur me eens een emailtje please?! zie ook Noorderborch: In de 5e klas meneer van Noord, en een Juf...(naam kwijt) In de 6e klas was Paul Boer mijn leraar...heette vroeger inderdaad de Hobbitstee,kan me de kerstmusical van de 6e klas nog goed herinneren. Was een school waar veel gezongen werd. (dit tot grote hilariteit, vanwege ons valse gejammer!) Zat in de klas met *ff denken* Yvette Morsink (?), Miranda Geurtse, Christel Berends (dochter van een juf?), Esther *??*, Sabine, Martin, Freddy Korte, Gaby Moekotte, Xander, Stanley Bomas, Maartje..ook een poos bij juf Vogelzang in de klas gezeten, (met haar Fiat Panda!), en het onvergeetlijke verhaal "het roze pingpongballetje" aangehoord. Mijn vriendinnetje was Sophie Smulders. Vrijdagochtend werden er in de klas plaatjes gedraaid die je zelf mee mocht nemen van huis, mijn bijdrage bestond over het merendeel uit singletjes van de George Baker Selection (hihi) en "The Shorts" waren "hot" met "Comment ca va"..prachtige tijd!

2003, Rob

Mijn beste herinneringen heb i...

Mijn beste herinneringen heb ik aan jufr. Ans. Geweldig mens was dat. Zat bij haar in klas 4 en 5/6. Volgens mij reed ze altijd in een Fiat Panda en had ze vaak annekdotes over haar zoon Piet.

2003, Deleted
?