R.K. Jongensschool St. Aloysius (Al)

Gatestraat, daarna: Hoefvelderweg 20 Nieuwenhagen in Landgraaf, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk het volledige profiel van R.K. Jongensschool St. Aloysius (Al), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 59
  • Schoolgenoten 124

Op R.K. Jongensschool St. Aloysius (Al) vind je 59 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 90

Wie heeft met mij op deze lage...

Wie heeft met mij op deze lagere school gezeten. Eerst in de Gatestraat en later aan de Hoevelderweg. In mijn tijd was Dhr Hoppener het schoolhoofd. Wie meldt zich???

2002, Deleted

Aloysiusschool overvol:1 juffr...

Aloysiusschool overvol:1 juffr. Jet St. Jozefschool Irenestraat; 3 "de ouw" v. Haaren noodlokaal gymzaal Kerkstraat; 2-4-5 gebouw Gatestraat; 2 gebakjesjuf v. Haaren; 4 juffr. v/d Poel;5 meester Peters (verhuizing nieuwbouw);6 hoofdmeester Höppener

2002, Deleted

De leukste herinnering heb ik ...

De leukste herinnering heb ik aan juffrouw Gerards (2e klas (gemengd met 1e toendertijd). Maar ook heel veel leraren met "losse handjes". Met name Höppener kon behoorlijk gemeen toeslaan. Juffrouw van Haaren had er ook weinig moeite mee als je een urrtje op je knieen moest blijven. En dan nog meester Jansen: muziekles met de viool. Een leuke man, maar die viool...... In de pauze voetballen met een tennisbal. Vanaf het 3e jaar zijn we verhuisd naar het nieuwe gebouw en dat was mooier maar minder leuk, saaier.

2003, Frans
?