R.K. Jongensschool Christus Koning

Minckelerstraat 27 in Breda, ( Toon op kaart )

66 scholieren

Bekijk het volledige profiel van R.K. Jongensschool Christus Koning, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 6
  • Schoolgenoten 66

Op R.K. Jongensschool Christus Koning vind je 6 klassenfoto’s en 66 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 60

Kwam hier in de tweede klas bi...

Kwam hier in de tweede klas bij de heer Mouwen, die halverwege het schooljaar vertrok en werd vervangen door mevr. Cornelissen (vrouw van het hoofd), in de vierde klas was de heer Goos, die schitteren kon voorlezen uit de Geschiedenisboeken. In de vijfde klas bij de heer de Waard, die verhalen vertelde uit zijn blote hoofd. Hij vertrok halverwege het jaar en werd vervangen door de heer Hammelton, die had een lastige klus aan ons. In groep 6 bij de heer van Rijen (de poef) elke vrijdag aardrijkskunde, geschiedenis, rekenen en taal proefwerken (toetsen). Je werd aardig klaar gestoomd voor het Voortgezet Onderwijs. Leuk was zijn vragenuurtje op vrijdag, je kon alle vragen stellen die je bezighielden en hij probeerde antwoorden te geven. Mijn vrienden op deze school waren William Pellis, Harry Learbuch en Jan Leeflang. Een aantal namen kan ik mij niet meer herinneneren.

2002, Deleted

....

.

2002, Hennie

Ik herinner mij mijnheer Corne...

Ik herinner mij mijnheer Cornelissen en mijnheer van Sprundel, maar verder....? Ook een paar lekkere slingerbomen aan de voorkant.

2004, Deleted
?