R.K. gaudeamusschool

???? in Middelburg, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. gaudeamusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. gaudeamusschool foto

Op R.K. gaudeamusschool vind je 9 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

we kregen les van broeder Goudens, hij was heel streng , maar toch wel heel aardig, later in het laatste jaar van mijn basisschool jaren kwam er een nieuwe school directeur ( ben zijn naam kwijt ) die was wat vriendelijker in omgang.

we kregen les van broeder Goudens, hij was heel streng , maar toch wel heel aardig, later in het laatste jaar van mijn basisschool jaren kwam er een nieuwe school directeur ( ben zijn naam kwijt ) die was wat vriendelijker in omgang. die gaf dan ook gelijk les in de zesde klas ( zo hete dat toen nog ) LOL

R.K. gaudeamusschool, 1974

Juffrouw vande linde,boeder mitchel,.

Juffrouw vande linde,boeder mitchel,

R.K. gaudeamusschool, 1970

Na verhuizing van Eindhoven naar het rustige Middelburg heb ik het einde van klas 4 en klas 5 en 6 op deze school doorgebracht.

Na verhuizing van Eindhoven naar het rustige Middelburg heb ik het einde van klas 4 en klas 5 en 6 op deze school doorgebracht. Door teveel leerlingen en te weinig klassen moesten we in klas 5 op een andere school doorbrengen (in Zuid) ben de naam vergeten. Ben van alle scholen van deze toch het meest benieuwd wat iedereen is gaan doen.

R.K. gaudeamusschool, 1979

?