RK BS De Troubadour

Liszthof in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK BS De Troubadour, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK BS De Troubadour foto

Op RK BS De Troubadour vind je 15 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Caay? Ik heb er nog nachtmerries over.

Meester Caay? Ik heb er nog nachtmerries over.. Ben alle contact met vroegere lotgenoten kwijtgeraakt, Marjolein T was mijn grote liefde. Ben ieder contact helemaal kwijt geraakt door mijn verhuizing naar Drenthe, begin jaren 80. Woon inmiddels in Noorwegen.

RK BS De Troubadour, 1973

Heb op deze school in klas 4, 5 en 6 gezeten.

Heb op deze school in klas 4, 5 en 6 gezeten. Ken niet zoveel namen meer. Zag Edgar Harmsen staan. Die naam komt me wel bekend voor. En Sandra Borremans. Zijn er misschien nog meer bekenden uit die tijd?

RK BS De Troubadour, 1976

Ik zie Emil hierbij staan: hij was heel creatief en druk: toneelstukjes/cabaret in klas opgevoerd als ik me goed herinner.

Ik zie Emil hierbij staan: hij was heel creatief en druk: toneelstukjes/cabaret in klas opgevoerd als ik me goed herinner. Eerste communie en vormsel: moderne sportieve Pater Happel. Je zag hem wel eens op de race fiets door de wijk gaan! Krabat meester van de zwarte molen kan ik me goed herinneren. Was reuze eng. Ik heb het vorig jaar weer gelezen, was leuk. Jarenlang naar school gelopen met buurjongen, Johnny van der Laan. Aardige docenten: mevrouw Tjong, mevrouw Verboom, mevrouw Groos. Nare docent: Van Hout. Verliefheden. Ik was helemaal op Robert Kluivert. De helft van de meiden van de Klas waren verliefd op hem en de andere helft op Renee Gro(o?)ver. (Er zaten maar een stuk of 6 jongens in deze klas) Atletiek: door ouders van medeleerling Peter Nijhout aangespoord om op atletiek te gaan: Vreselijk leuk bij aav '36: 60, 600 en 1000 meter waren mijn favoriete nrs. Ik doe nu weer fanatiek aan atletiek (10-42km), in het olympisch stadion bij AV Phanos in Amsterdam. Turnen bij DOS: met Esher Blokzijl, Loet Delen en Sandra Roggekamp oefenen op rekstokken in speeltuinen.

RK BS De Troubadour, 1973

?