RK Bewaarschool

Boddenstraat 47 in Almelo, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Bewaarschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 35

Op RK Bewaarschool vind je 9 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 29

In het adresboek Almelo van di...

In het adresboek Almelo van die tijd stond deze school vermeld als R.K. Frobelschool. De school viel onder de zusters Franciscanessen. Mijn vriendje was Peter Tak. Een van mijn vriendinnetjes was Anneke van der Elst. Haar opa had een groentewinkel naast de brug bij de Adastraat. Ik herinner me nog de pepernotenmolen van zwarte Piet, op de zolder van de school. Als je ondeugend was werd je daar in gestopt. Zuster Edelburga en zuster Engeline waren heel aardig.

2004, Jot

Weinig herinneringen van die s...

Weinig herinneringen van die school, mijn tante was er kleuterleidster, maar ik zat voor zover ik mij herinner bij een non in de klas. De weg van huis naar school vanf de Rengelinkstraat via de Brugstraat naar de Boddenstraat herinner ik mij nog wel vrij goed.

2004, Deleted

Ik herinner me de mooie klasse...

Ik herinner me de mooie klassefoto, heb ik nog, allemaal nonnen en na de kleuterschool gingen de jongens naar de jongensschool en de meisjes naar de meisjesschool!

2004, Edith
?