R.K. Basisschool 'St. Jozef'

Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R.K. Basisschool 'St. Jozef', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R.K. Basisschool 'St. Jozef' foto

Op R.K. Basisschool 'St. Jozef' vind je 18 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffrouw Traets in de eerste klas en zuster Heronyma in de zesde.

juffrouw Traets in de eerste klas en zuster Heronyma in de zesde. En natuurlijk de hoofdzuster Aloysia. Bij haar binnenkomst (om de rapporten uit de delen) in de houding staan en in koor ''dag zuster aloysia'' zeggen. Niet goed, dan gewoon opnieuw!!!

R.K. Basisschool 'St. Jozef', 1962

1ste klas juffrouw Dunk, met haar hele lange nagels.

1ste klas juffrouw Dunk, met haar hele lange nagels. 2de klas weet ik niet meer, kregen wel een erwtje voor een goed opgezegde tafel! 3 de klas juffrouw wijnings, erg streng! 4de klas meneer van trijeen 5de klas meneer van pul 6de klas een juffrouw en Meneer hak We hadden een erg gezellige klas, maar heb geen contact met iemand uit die tijd.

R.K. Basisschool 'St. Jozef', 1974

Ik ben in de 3e klas op deze school gekomen en de namen die ik mij nog herinner zijn Anemarie Klijs, Carolien van Riel, Poppie(ria) Vriens,Dina Maas en nog een paar anderen.

Ik ben in de 3e klas op deze school gekomen en de namen die ik mij nog herinner zijn Anemarie Klijs, Carolien van Riel, Poppie(ria) Vriens,Dina Maas en nog een paar anderen. zuster Tecla liep altijd op de cour om orde te houden en kauwgom was ten strengste verboden, deze moest je in het putje spugen voor je de cour opmocht.

R.K. Basisschool 'St. Jozef', 1960

?