RK Basisschool St Fransiscus

Cesar Franckstraat ? in Leiden, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Basisschool St Fransiscus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Basisschool St Fransiscus foto

Op RK Basisschool St Fransiscus vind je 6 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb van de eerste tot en met de vijfde op de St.

Ik heb van de eerste tot en met de vijfde op de St. Franciscusschool gezeten. O.a. bij juffouw vd Laan ging dat jaar trouwen), vaak bij juffrouw Hoogeveen uit Katwijk (wij haalden haar dagelijks van de bus waar zij Engelse boekjes las omdat zij niet van meelezen hield), meester van Dieren die sigaren rookte in de klas en heel spannend kon vertellen (o.a. Ali Babba en de 40 rovers) en meneer Jansen voor wie ik regelmatig Chevarine 4 moest gaan kopen op het 5 mei plein. Ik ben na de vijfde naar amstelveen verhuisd. Groeten aan mijn klasgenoten van toen Monique van Bommel, Johnny Zwetsloot , Hans Kramp, Eugenie Houben, Bernard (woonde vlak bij school), Hans (aan het eind van de valeriusstraat), Frits en alle anderen waarvan ik het gezicht zo voor mij zie maar even niet op de naam kan komen.

RK Basisschool St Fransiscus, 1965

Ik zat maar 1 jaartje op deze school, de 6e klas toen ik net in Leiden kwam wonen.

Ik zat maar 1 jaartje op deze school, de 6e klas toen ik net in Leiden kwam wonen. Veel herinneringen heb ik er dus niet aan ... Onze meester heette (geloof ik) Rotteveel.

RK Basisschool St Fransiscus, 1965

Meneer van Dieren, hij rookte geen sigaren maar hij ad ze op,in de vijfde klas werd de school opgeheven.

Meneer van Dieren, hij rookte geen sigaren maar hij ad ze op,in de vijfde klas werd de school opgeheven.Ik ging toen naar de Paus Johannes school .

RK Basisschool St Fransiscus, 1970

?