RK Basisschool Sint Ansfridus

Marnixlaan in Amersfoort, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Basisschool Sint Ansfridus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 72

Op RK Basisschool Sint Ansfridus vind je 10 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 56

Ik kan me de juffrouw herinner...

Ik kan me de juffrouw herinneren van de 1e klas (Juffrouw Mijnen) Vervolgens de meesters van klas 2 (Kuster) 3 (Resing) 4 (Koning) 5 (Pijl) en in de 6e klas de heer Schoenmaker.

2003, Bert

Juffrouw Mijnen van klas 1 (Me...

Juffrouw Mijnen van klas 1 (Meijnen?) rekende tot haar favorieten vooral kinderen wier ouders de trotse bezitters waren van een auto. Meester Kuster (klas 2) rookte als een ketter. Hij exerceerde met ons de "reken-tafels". Meester Reesink (klas 3) hield van sigaren. Hij bracht mij met veel geduld de kunst van "stam + 't'" bij. Meester Koning (klas 4) had al "tig" hartaanvallen gehad...en is er uiteindelijk (jaaaren later....) aan een bezweken. Meester Pijl (klas 5) was de sportieve jongensheld. (Hoofd)meester Kaspers (klas 6) werd vaak "in de hoek gezet". (Zelfs een keer "opgehangen"aan de kapstok....). Wil je mij een berichtje sturen...dan is het 't handigst als je dat doet naar j_groenewoud @ zonnet . nl (e.e.a. zonder de "spatie's")

2003, Jan

Paasvoetbal toernooi...

Paasvoetbal toernooi

2003, Deleted
?