r.k. basisschool maria regina

Raaphorstlaan in Den Haag, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van r.k. basisschool maria regina, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

r.k. basisschool maria regina foto

Op r.k. basisschool maria regina vind je 31 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffr.

juffr.Heyboer 5eklas juffr.Op den Oordt 4e klas juffr.de Jong 3eklas gedeelde liefde Paul Leidstra (lijpstra) juffr.Melkert 6e klas Westhovenplein In de 5e klas waren meerdere meisjes verliefd op Paul Leidstra. Hij was heel jong al 'n echte cassanova, des ondanks was hij ook misdienaar. Wist dat hij geliefd was en keek dan ook voortdurend om als hij op zijn knieen voor het altaar lag,haha. Paul zat op de jongensschool tegenover de meisjes Wie kent deze namen: Antoinette Hartendorp/Heeswijkplein Mary Beumer/ Anslostraat Ronny Smit/ Pieter Langedijkstraat Veronica Schipper P. Langedijkstraat JannieKleinmiddelink/Nettelhorststraat Gerda v. Kuijen/ Blasiusstraat Mariet & Lidy Krapels Els v. Dijk/Reviusstraat Anita Zwart/Roemer Visscherstraat Jose van Zijl Hanneke van Veen Maritrees van de Bogaert/Rechterenstraat

r.k. basisschool maria regina, 1956

Ik herinner me juffrouw Haket, v Marlo, zuster Marthiala, juffrouw OpdenNoordt, juf Offermans, zuster Marienne en juf Ruijling, die had de 6e klas.

Ik herinner me juffrouw Haket, v Marlo, zuster Marthiala, juffrouw OpdenNoordt, juf Offermans, zuster Marienne en juf Ruijling, die had de 6e klas. Ik kan me Edith v. Hek uit de Pieter Langedijkstraat nog herinneren. En in de 6e klas elke dag opnieuw beginnen met de katechismus, ik had er een hekel aan!

r.k. basisschool maria regina, 1960

Echt leuke herinneringen heb ik niet, moest met rechts schrijven, er zaten alleen meisjes op school en van "lieve" juffen droom ik ook nooit.

Echt leuke herinneringen heb ik niet, moest met rechts schrijven, er zaten alleen meisjes op school en van "lieve" juffen droom ik ook nooit. Wel akelige herinneringen aan nonnen. Toch is het de school waar ik op zat en heb ik het met de meisjes, denk ik, wel leuk gehad.

r.k. basisschool maria regina, 1962

?