RK Basisschool De Kubus

Ooievaarstraat 1 in Druten, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RK Basisschool De Kubus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RK Basisschool De Kubus foto

Op RK Basisschool De Kubus vind je 19 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school met aardige leraren, alleen Nauta, die was van ver voor de oorlog.

Leuke school met aardige leraren, alleen Nauta, die was van ver voor de oorlog. En niet te vergeten den Uitert, die zelfs nog aan mijn moeder les had gegeven..............................

RK Basisschool De Kubus, 1975

Men Hoedeman (beetje vreemd, maar wel aardig) greep je bij de oren enzo en liet je met de neus naar het bord of een tijdje in de hoek staan.

Men Hoedeman (beetje vreemd, maar wel aardig) greep je bij de oren enzo en liet je met de neus naar het bord of een tijdje in de hoek staan. Ted Renkens die plotseling heel boos de klas uitliep en zijn tas en boeken terug de klas in smeet (nooit verwacht). Juffrouw Mimi (mijn favoriete juf); ze kreeg van mijn moeder een rode bol wol, die had ze waarschijnlijk zelf gesponnen, ja dat gebeurde nog in die tijd. Wij samen op de foto; haar wangen zo rood als de wol, ik ook erg verlegen. Men. Tieleman; ook zo'n kanjer! Men. Kees die altijd zo leuk naar me lachte. Nog gevochten met Lesley in de zandbak, van Gijs een stomp in m'n maag gehad (misschien was ik wat te bemoeizuchtig) met Gijs en Ferdinand op zolder gespeeld, verliefd op Rik geweest, vond Ted ook altijd erg leuk. Sander van Kraaij, wiens paashaas ik gejat heb, is uitgerekend m'n nichtje getrouwd en Rinske met wie ik ben opgegroeid en met wie ik nog een leuke bevallingsscene (na aanstoot van Rinske, want dat was helemaal niet de bedoeling) heb gespeeld in de wachtkamer van dokter Walter tijdens de schoolafsluiting, (stond het nog maar ergens op video?!), is nog steeds een dikke vriendin. De reunie later was erg leuk; allemaal erg bedankt en veel liefde en geluk toegewenst in jullie verdere leven.

RK Basisschool De Kubus, 1978

In mijn tijd nog 't Zonnelied.

In mijn tijd nog 't Zonnelied

RK Basisschool De Kubus, 1983

?