RIO rijnlands instituut voor ondernemers onderwijs

Leidsedreef 4 in Leiderdorp, ( Toon op kaart )

560 scholieren

Bekijk de volledige pagina van RIO rijnlands instituut voor ondernemers onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

RIO rijnlands instituut voor ondernemers onderwijs foto

Op RIO rijnlands instituut voor ondernemers onderwijs vind je 58 klassenfoto’s en 560 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De skivakantie bij Sell am See en Kaprun was wel kicke.

De skivakantie bij Sell am See en Kaprun was wel kicke. De reis naar New York met 125 man was wel een beleving. (He Yvonne wat leuk, eindelijk een bekend op de site en Suzanne ken ik ook nog) Herinner jullie nog dat op de heen reis het vliegtuig nagenoeg leeg was. Herinneren jullie ook nog Carla van Doesburg onze camaravrouw en sportlerares. Ben ook nog opzoek naar Monique de Haas, waar die gebleven.

RIO rijnlands instituut voo..., 1984

les gekregen op de zijldijk, lekker heen en weer lopen in de pauze.

les gekregen op de zijldijk, lekker heen en weer lopen in de pauze. favoriete leraar dhr. Kaptein van reklame tekenen. beste schoolvriendin Esther du Pau.

RIO rijnlands instituut voo..., 1986

Beetje saaie school, wel met goede excursies.

Beetje saaie school, wel met goede excursies. Vreemde lerearen zoals Bareau voor Engels, Kaptein voor tekenen, Truus de Mier voor Warenkennis en voor marketing ook zo een vreemde vogel. Sinjorgo shift 2 zonnet enel

RIO rijnlands instituut voo..., 1987

?