Rijswijkse Openbare Scholengemeenschap (ROS)

Karmozijnstraat 2 in Rijswijk, ( Toon op kaart )

1294 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijswijkse Openbare Scholengemeenschap (ROS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijswijkse Openbare Scholengemeenschap (ROS) foto

Op Rijswijkse Openbare Scholengemeenschap (ROS) vind je 167 klassenfoto’s en 1294 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad, misschien af en toe iets te leuk.

Leuke tijd gehad, misschien af en toe iets te leuk. Nederlands van dhr. Schuurmans stond altijd garant voor zeer droge opmerkingen en Wiskunde van Barto staat me ook nog altijd bij. En natuurlijk de kayakreis naar de Franse Alpen was een topper, een hele leuke en gezellige week.

Rijswijkse Openbare Scholen..., 1989

Geweldige klas.

Geweldige klas

Rijswijkse Openbare Scholen..., 1978

Fantastische tijd gehad.

Fantastische tijd gehad. Vooral veel volleyballen en veel lol met de jongens van ROSforsial(?) Ron en George Schuurmans, Hugo Nijman, Ferdinand Lahnstijn, Peter v/d Meer Bemmeltje, Ivo "Oof".Met die jongens een wereld vakantie gehad in Cambrille. De verschillende werkweken met de brugpiepers in 1977, en de 4HAVO groepen. eerst zelf naar Luxemburg, en later als "surfleraar" bij de latere groepen naar 't Harde en Harderwijk. Steeds als ik deze pagina bezoek komen er meer herrineringen boven. Zoals de fantastische interscholaire dagen met verschillende sportteams (voetbal, handbal, basketbal en natuurlijk ook volleyball) naar Eindhoven? en Den Bosch. Later is ook zo'n dag georganiseerd voor alle Rijswijkse scholen, LMC en CSR. Na afloop de gewonnen taart in Rob Bouwmans z'n gezicht beland omdat'ie naar citroen rook!?!?!? . Kortom een fraaie tijd om aan terug te denken.

Rijswijkse Openbare Scholen..., 1977

?