Rijnrandschool

Nieuwland in Oosterbeek, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijnrandschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijnrandschool foto

Op Rijnrandschool vind je 12 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school heb ik les gehad van juffrouw Mary en ze was op dezelfde dag jarig als ik (15 september), dat weet ik nog omdat de school zong voor de leraar of lerares als ze jarig waren.

Op deze school heb ik les gehad van juffrouw Mary en ze was op dezelfde dag jarig als ik (15 september), dat weet ik nog omdat de school zong voor de leraar of lerares als ze jarig waren. Ik heb maar een paar jaar op deze kleine school gezeten helaas... Mijn schoolvriendje heette Chiem de Winter ;-). Verder herinner ik me Marieke Frederiks, Saskia Willemsen, Selma Dirven en Letty Morsink nog.

Rijnrandschool, 1981

Leuke school,leuke tijd.

Leuke school,leuke tijd

Rijnrandschool, 1970

Klas 3 van meester Hollak,zal mij wat betreft de gedegen katholieke opvoeding het meest bijblijven.

Klas 3 van meester Hollak,zal mij wat betreft de gedegen katholieke opvoeding het meest bijblijven. Ook de 6e klas bij meester Heerink. Het luiden van de koperen schoolbel staat bij mij onuitwisbaar in het geheugen gegrift. Vriendinnetjes: Edith Gerritsma, Jacqueline Kaptein,Karin Overeem. Verliefd op Reinier Heere.

Rijnrandschool, 1967

?