Rijnoord Ziekenhuis In-service opl.

Delfzichtweg 2 in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijnoord Ziekenhuis In-service opl., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 9

Op Rijnoord Ziekenhuis In-service opl. vind je 3 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Natuurlijk zuster Polderman en...

Natuurlijk zuster Polderman en zuster Van Loon. Ondanks alle ellende die je zag toch 4 jaar lang ontzettend veel gelachen. Mijn groep was Fantasy (mrt '80) met o.a Alexandra Hukom, Linda Leuring, Arnold Hoogenboom, Geertje van Schaik. Eigenlijk wordt het zo langzaam tijd voor een reunietje!

2003, Perry

Verpleegkundige A-opleiding. W...

Verpleegkundige A-opleiding. Wat een gave tijd met het spel met de zusters van Loon, Hartingsveld, Jansen, van Roon, Heemskerk, Sorgedrager. Zat in Polymeer met Erna Janmaat, Jaap Rodenburg, Marjolein van Doorn, Mary Walraven, Christel Sanders, Anja de Jong en Annemiek van Elsacker. Regelmatig zien wij elkaar nog. Tijd voor een grote reunie met andere Rijnoord-groepen. Wie reageert?

2003, Edward

Het was een onvergeetelijke ti...

Het was een onvergeetelijke tijd in Rijnoord!! Iedereen kende elkaar, er was veel plezier ondanks de trieste dingen die je daar ook mee maakte. Ik denk aan Perry, Harm, Margot, Annemieke, Petra, maar ook aan Jan de Wolf en Jona....

2003, Deleted
?