Rijnmond MTS

Schiedamseweg in Schiedam, ( Toon op kaart )

496 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijnmond MTS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijnmond MTS foto

Op Rijnmond MTS vind je 26 klassenfoto’s en 496 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vond het helemaal niks.

Ik vond het helemaal niks. Deed twee keer het eerste jaar elektro. Ik vond de school ongelooflijk vervelend en over het vak elektro zal ik het maar niet hebben.....

Rijnmond MTS, 1985

Leuke school, veel geleerd, weinig van gebruikt (vv).

Leuke school, veel geleerd, weinig van gebruikt (vv). Koffie was niet te nassen, de trap te smal. Nederlands van 'Ketwiezel', Engels van Nijk (I'm so happy Mrs H.)

Rijnmond MTS, 1981

De praktijklessen in het vierde jaar De feestavonden, het borrelen na het deelexamen,met Rick op 't Ende Gaastra en Cees de Radder, de koffie van Weeda en z'n knecht Flappie de Graaf, de verhalen van van Deijl, de baard van Hollaar die een keer door he

De praktijklessen in het vierde jaar De feestavonden, het borrelen na het deelexamen,met Rick op 't Ende Gaastra en Cees de Radder, de koffie van Weeda en z'n knecht Flappie de Graaf, de verhalen van van Deijl, de baard van Hollaar die een keer door het schoolbord sloeg.(boos) Leg neer die stalen lat, bij de Amsterdammer Hoeksel mocht men niet met een stalen liniaal tekenen.

Rijnmond MTS, 1976

?