Rijnlands Lyceum

Apollolaan 1 in Oegstgeest, ( Toon op kaart )

1473 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijnlands Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijnlands Lyceum foto

Op Rijnlands Lyceum vind je 135 klassenfoto’s en 1473 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heel fijne tijd gehad in het oude houten schoolgebouw.

Heel fijne tijd gehad in het oude houten schoolgebouw. Herinner me nog Bernie van Putten, Evelyn Renaud, Ellen Mulder, Peggy, Emmie, Willem, Aliet Heringa. Aliet leerde mij hoe je ziek moest worden als je geen zin had om naar school te gaan. In de kou buiten staan met een ui onder je oksel. Ik heb het nooit geprobeerd. Verder mijn eerste schoolbal. Spannend, nieuwe jurk met petticoat, nylons! Schuifelen was toegestaan, maar er moest minstens twintig centimeter tussen jou en de jongen. Leraren kwamen tussen de paren langs om te controleren! Schoolbestuur, schoolorkest (dat mijn vader dirigeerde) acties zoals hulp voor de mensen van de watersnood in Bangladesh! De juffrouw van wiskunde buitengesloten en daarna door de ramen naar buiten!

Rijnlands Lyceum, 1966

Zingen in de schoolband met Laurens Leujes als begeleider op de piano.

Zingen in de schoolband met Laurens Leujes als begeleider op de piano.

Rijnlands Lyceum, 1978

Leuke herinneringen aan deze school, waar ik aankwam met een italiaans accent.

Leuke herinneringen aan deze school, waar ik aankwam met een italiaans accent... Dankzij het boeiende onderwijs van Jos Walenkamp ben ik nu zelf ook dokter in de biologie. Helaas heb ik hem nooit op kunnen sporen, heeft iemand zijn gegevens?

Rijnlands Lyceum, 1978

?