Rijn IJssel college UNIT gezondheidszorg

kronenburgsingel 16 in Arnhem, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijn IJssel college UNIT gezondheidszorg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 166

Op Rijn IJssel college UNIT gezondheidszorg vind je 2 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 119

Jammer genoeg zit mijn periode...

Jammer genoeg zit mijn periode er bijna op op deze school. Ik ben begonnen met de opleiding tot verzorgende IG, die ik juli 2002 heb afgerond. Daarna ben ik doorgestroomd met een aantal leuke meiden naar de verpleegkundige opleiding. Altijd erg veel plezier en lol samen, en vooral in de tussen uren lekker shoppen in kronenburg. Maar het is niet alleen maar lol, het is soms ook erg hard werken aan opdrachten en proefscripties. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeer stage, in ziekenhuis Rijnstate op de Kinderafdeling unit Zieke zuigelingen, waar ik het super erg naar mijn zin heb. Dus ja, ik hoop in juli 2004 mijn tweede diploma in handen te krijgen. En dan......lekker werken!!!

2003, Deleted

beste mentor aller tijden NEL ...

beste mentor aller tijden NEL NEDERHOF. veel gelachen op deze school, al was ik de enigste jongen uit de klas allemaal waren ze super aardig en hebben mij ook super geholpen. het zeil kamp was super !! alleen al die do - waren minder maar ja wat ging ik dan doen .... ?! als iemand uit dit jaar dit lees stuur ff een*****tje ********************** Ben nu werkzaam in de thuiszorg gr.

2003, Deleted

Ik heb eerst de verzorgende IG...

Ik heb eerst de verzorgende IG hier gedaan en daarna doorgestroomd naar verpleegkundigeopleiding! Verzorgende opleiding was echt super gezellig!!Nel Nederhof en Riekie keppels heb ik als mentoren gehad was echt super!Zit nu in een klas van 5 personen is ook errug gezellig onderling en hebben Kitty van Ditshuizen als mentor ook een toppertje!!

2003, wendy
?