Rijn ijssel College Handel

Lange Wal in Arnhem, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijn ijssel College Handel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 49

Op Rijn ijssel College Handel vind je 0 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 32

de enige herinnering die ik he...

de enige herinnering die ik heb is dat het een **** school was, met geen communicatie tussen leraren , en rare codes , waar je op zich al een opleiding voor nodig had om die te snappen. Dus zat er niks anders op dan maar de hele dag in de kantine te kaarten!!!!!! Èen leraar herinner ik mij heel goed, ik weet helaas zijn naam niet meer, maar hij gaf Engels. Wanneer hij het zelf ook niet meer wist , mocht je de woorden veranderen... Hij was ook altijd te laat...10 minuten waren geen uitzondering, maar er iets van zeggen had geen nut. Ik herinner mij ook wel een paar klasgenoten, Vanessa, Babette, Tessa, Adle, Rens, gezichten weet ik ook, maar daar weet ik dus helaas geen namen bij.

2003, Anne-Wil

Ik had ls richting textiel gek...

Ik had ls richting textiel gekozen. En zat o.a bij Lisette Terwindt in de klas.

2003, Gwenda

De Efteling met oa. Biandra, D...

De Efteling met oa. Biandra, Dorie, Cynthia, Debbie, Riekie, Sander, Jerney, Ivo, Mark, Monique, Mirjam, Ginger, Roderick...was echt super. Altijd een leuke en gezellige klas. Ook nog MBO+ gedaan, een jaartje. Dorie en Cynthia zijn nog steeds 2 hele goede vriendinnen!

2003, Kim
?