Rijn en Binnenvaartschool

E.H.Roggenkampweg in Delfzijl, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijn en Binnenvaartschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijn en Binnenvaartschool foto

Op Rijn en Binnenvaartschool vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een korte periode op deze school gezeten, een periode die toch veel indruk op mij heeft gemaakt en waar ik nog vaak aan terug denk.

Een korte periode op deze school gezeten, een periode die toch veel indruk op mij heeft gemaakt en waar ik nog vaak aan terug denk. Een school met disipline, in de vroeg zestigerjaren een moderne open en schone school.

Rijn en Binnenvaartschool, 1962

Veel namen herhinder ik mij niet meer,De DIrekteur was de heerDolfin verder weet ik eegenlijk geen namen meer.

Veel namen herhinder ik mij niet meer,De DIrekteur was de heerDolfin verder weet ik eegenlijk geen namen meer.

Rijn en Binnenvaartschool, 1950

Achteraf leuke tijd zeker de laatste 2 jaar.

Achteraf leuke tijd zeker de laatste 2 jaar. Hr.Jansen was directeur bootsman oa Mulder en Albert de kok met z,n karretje snoep. Een disco onder in de kelder en een kleine baggermolen achter de school.Gymlokaal in dorp en zwemmen in zeewaterbad achter Eemshotel. Leerlingen oa.Nico Streur Leiden of Delft,Rob Timmer Ijmuiden,Westerlaken uit Fijnaart,Dries de Ruyter Renesse, Ook tilburgse jongens John v Hest,Mike Runt,te veel op op te noemen.

Rijn en Binnenvaartschool, 1969

?