Rijksscholengemeenschap West-Friesland

Westerstraat 129 in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijksscholengemeenschap West-Friesland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijksscholengemeenschap West-Friesland foto

Op Rijksscholengemeenschap West-Friesland vind je 23 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier de eerste drie jaar middelbare school doorgebracht.

Ik heb hier de eerste drie jaar middelbare school doorgebracht. Echt naar mijn zin had ik het er niet, ik was een buitenstaander, import uit Rotterdam die terecht kwam in een dorp waar iedereen elkaar kende vanaf de geboorte. Ik heb nog steeds een hekel aan Enkhuizen om die reden. Na drie jaar ging ik naar Hoorn omdat Enkhuizen geen bovenbouw kende (alleen de laagste drie klassen kon je in Enkhuizen volgen). In Hoorn genoot ik met volle teugen, iets te intens dus daar was ik na drie jaar niet langer welkom op school. Ik ging terug naar Enkhuizen om mijn eindexamen Havo 5 te doen. Mijn reputatie als hasj roker was me vooruit gesneld, echt welkom was ik niet op die school. De directeur Bremer heeft me regelmatig verhoord omdat hij zo megalomaan was te denken dat hij de drugslijnen die de westfriese jeugd naar de afgrond dreven via mijn informatie kon doen oprollen :-) Toen hij ook mijn zus onder druk begon te zetten was mijn weerzin tegen de man (Bremer) zo groot dat ik lekkerlijk misselijk werd als ik de man zag. Er waren natuurlijk ook lichtpuntjes, de belangrijkse was Marit uit Andijk. Ik ben helaas elk contact met haar verloren. Als iemand weet hoe ik weer met haar in contact kan komen, dat zou geweldig zijn! Zij was wel de belangrijkste reden dat ik elke dag weer naar school ging. Ook leuk was het cafe naast de school (Willemien) waar ik sochtends voor het eerste lesuur een glaasje jenever nuttigde om het leuk te houden.

Rijksscholengemeenschap Wes..., 1971

Discotheek NOISE.

Discotheek NOISE

Rijksscholengemeenschap Wes..., 1967

De juf van Engels (wie??) die feilloos de hondebrokjes wist te kiezen toen ze een zak drop met een paar hondebrokjes er door voorgehouden kreeg.

De juf van Engels (wie??) die feilloos de hondebrokjes wist te kiezen toen ze een zak drop met een paar hondebrokjes er door voorgehouden kreeg.

Rijksscholengemeenschap Wes..., 1974

?