Rijksscholengemeenschap (Lyceum)

Churchilllaan 13 in Coevorden, ( Toon op kaart )

819 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijksscholengemeenschap (Lyceum), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijksscholengemeenschap (Lyceum) foto

Op Rijksscholengemeenschap (Lyceum) vind je 83 klassenfoto’s en 819 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klasgenoten, hoe gaat het met jullie? Mail: ellisenwimsmit_zon_net_NL; ik vond het in ieder geval een fantastische tijd!.

Klasgenoten, hoe gaat het met jullie? Mail: ellisenwimsmit_zon_net_NL; ik vond het in ieder geval een fantastische tijd!

Rijksscholengemeenschap (Ly..., 1971

Leuke jaren hier gehad.

Leuke jaren hier gehad. O.a. in het leerlingenbestuur gezeten. In 2gym met oa Reinoud Doesschot. Daarna Atheneum met HJ Hoving. In 4 ath verhuisd naar Eibergen. Na mijn studietijd in Groningen (Heao en Bestuurskunde) banen bij de overheid en het bedrijfsleven, hebben wij nu een camping in Frankrijk (La Peyrugue in Daglan) Ben getrouwd en heb 2 dochters (1992 en 1994)

Rijksscholengemeenschap (Ly..., 1966

Leuke herinneringen aan de fietstocht naar Frankrijk (1970) olv Rogier Verburgt en ook de huifkartochten in Ierland (1971 en 1972).

Leuke herinneringen aan de fietstocht naar Frankrijk (1970) olv Rogier Verburgt en ook de huifkartochten in Ierland (1971 en 1972). Ben naderhand ooit nog eens weer op de Aran islands geweest vanuit Limerick.

Rijksscholengemeenschap (Ly..., 1966

?