Rijksscholengemeenschap (Later van der Capellen scholengemeenschap)

Lassuslaan in Zwolle, ( Toon op kaart )

734 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijksscholengemeenschap (Later van der Capellen scholengemeenschap), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijksscholengemeenschap (Later van der Capellen scholengemeenschap) foto

Op Rijksscholengemeenschap (Later van der Capellen scholengemeenschap) vind je 61 klassenfoto’s en 734 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Boze school.

Boze school. Noorman (boos), Van Lint (boos), Rozenboom (boos), Kats (later conrector), Grobben en Van Beek - Gesch., Sennema (symp.) en Mw. Velds- Gym, Heikamp Ned. (gezag!), Kleve - Eng. (streng), Karel - Aard.(oei: verhouding met de overspannen juf van Engels), Van der Laan ('atoomkuif') en Walsari Wolf (lief)- Bio., nieuwkomer Smit (-je) en Stutterheim (sjaggerijn) - Duits, Bosman -Wisk. (met revolutionaire 'Roots' aan zijn voeten), Krant (noemde mij 'uilebal') - Nat., een aardr.kunde leraar met blote dames op zijn das...!!?? Tja, wat een tijd... En ik? Hahaha lief en meegaand!?

Rijksscholengemeenschap (La..., 1975

In 1989 geslaagd voor de Havo.

In 1989 geslaagd voor de Havo. Kan mij nog een aantal medeleerlingen herinneren, waaronder Lara Tamarinof, Radha en Malti Jharap (+ 4 zussen). Had gymnastiek van Velds, Engels van Tonkens. De andere namen van leraren schieten mij zo 1-2-3 niet te binnen.

Rijksscholengemeenschap (La..., 1983

IK heb hier de MAVO gedaan.

IK heb hier de MAVO gedaan

Rijksscholengemeenschap (La..., 1986

?