Rijkspedagogische academie Havo afdeling

in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijkspedagogische academie Havo afdeling, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijkspedagogische academie Havo afdeling foto

Op Rijkspedagogische academie Havo afdeling vind je 0 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste klas was een zootje met Danny, Klaas en Siebe.

De eerste klas was een zootje met Danny, Klaas en Siebe. Heb dat jaar dus over moeten doen. Daarna een topklas met Benno Hengst, Anne feddema, Jan Straatsma en Arjen Vleeshouwer. Met sommigen nog contact zo nu en dan. Leuke school met Ket de directeur, leraar Frysk Scholten, en de dames van tekenen en handvaardigheid. Ook Hans Doodkorte zal altijd in mijn geheugen blijven en de onbegrijpbare aardrijkskundeleraar.

Rijkspedagogische academie ..., 1978

De leraren die ik me nog goed herinner zijn: Goedemoed voor Geschiedenis, Bauke voor Bio, Bottema voor Nederlands en die "ouwe"(?) die geen orde kon houden tijdens zijn Engels.

De leraren die ik me nog goed herinner zijn: Goedemoed voor Geschiedenis, Bauke voor Bio, Bottema voor Nederlands en die "ouwe"(?) die geen orde kon houden tijdens zijn Engels. Klasgenoten: Johan Dalstra, Bea Wagenaar, Andy, Harry (die volleyballer), 2 meisjes van Ameland en de rest weet ik even niet.

Rijkspedagogische academie ..., 1970

leuke tijd met een aardige overgang naar de RPA met mijnheer Ket als Adjuctdirecteur een vel kereltje die altijd door de school vloog.

leuke tijd met een aardige overgang naar de RPA met mijnheer Ket als Adjuctdirecteur een vel kereltje die altijd door de school vloog. Bouke de Jong een maffe BIOLOGIE LERAAR

Rijkspedagogische academie ..., 1972

?