Rijkskweekschool

Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen, ( Toon op kaart )

107 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijkskweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 56
  • Schoolgenoten 107

Op Rijkskweekschool vind je 56 klassenfoto’s en 107 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 59

Klasseleraar De Bruin ( gymleraar).

Klasseleraar De Bruin ( gymleraar). Het bij de achternaam genoemd worden bij bio,de mislukte proeven bij natuurkunde .( Wij kwamen allemaal in de derde klas binnen en hadden allemaal een andere vooropleiding ).Het voor het eerst wadlopen bij een excursie van A'kunde .Enkele klasgenoten waren : Evelien Siebring ,Dineke ten Broeke , Giny Kraaima,Korrie Timmer ( uit Baflo), Reid Hoekstra , Bert Thomas , Anne Vedder en nog meer en Gerda Weide ,waar ik nog altijd vriendin mee ben .Laatst ons 40-jarige vriendschap gevierd.Het volleybaltoernooi met kerst en de boerenkoolmaaltijden daarna .Ik werk nog steeds in het onderwijs .Nu als Intern Begeleider en zet cursussen op voor WSNS.Ook hebik t/m dit schooljaar groep 8 gehad voor 2 dagen in de week .

2002, elske

De school stond in de pelsterstraat in die tijd/klasgenoten:o.

De school stond in de pelsterstraat in die tijd/klasgenoten:o.a. B Meerstra, Gerrit Amsinga, Adriaan Jansz.Anneke (de) Kolf(!) Leraren Smit, Cley, De Leeuw, Hoekstra

2002, Cor

Het waren voornamelijk prettige jaren in mijn herinnering.

Het waren voornamelijk prettige jaren in mijn herinnering. Opvallende docenten waren meneer Schipper, De Bruin, Dusseljee, Beckman en Stellingwerf. Anne Hoekstra was in mijn ogen een goede directeur. Op de Pabo (Wiebengacomplex) hing van Hoekstra een geschilderd portret op één van de directiekamers. Ook van andere oud-directeuren hingen dergelijke portretten.

2003, Kor
?