Rijkshogereburgerschool (HBS)

gefuseerd met RSG Zaltbommel, na fusie bekend als RSG Buys Ballot) in Zaltbommel, ( Toon op kaart )

106 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijkshogereburgerschool (HBS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijkshogereburgerschool (HBS) foto

Op Rijkshogereburgerschool (HBS) vind je 10 klassenfoto’s en 106 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Samen een jurk naaien van middeleeuws model tijdens lessen van Gijs Gans, met Dicky Pluym als mannequin.

Samen een jurk naaien van middeleeuws model tijdens lessen van Gijs Gans, met Dicky Pluym als mannequin. Een spreekbeurt van Bert Louwerse over Rock and Roll, op een andere planeet met Little Richard en Tutti Frutti. Jan van Aalst die je niet aangaf bij "3 keer te laat". Dansles bij Ties van Brakel in het Bondshuis. De stem van juffrouw Slob als ze over King Arthur vertelde.... Bösewicht, Geist, Gott, Mann, Rand Strauch,...de rijtjes van juffrouw van Boort, ze kostten je viele Stunden!

Rijkshogereburgerschool (HBS), 1958

Ik herinner me de duitse lessen van fraulein von Boort, de engelse lessen van miss Slob.

Ik herinner me de duitse lessen van fraulein von Boort, de engelse lessen van miss Slob.De wiskundelelaar Monnee die het bord omhoog liet schuiven vanwege de korte jurkjes. De nederlandse leraar Wiekart waar ik regelmatig in slaap viel. De rector Smeenk, die promoveerde en waar Wiekart dronken werd op het promotiefeest. Smeenk verzamelde cactussen, waar hij nooit eens ingedouwd werd. De conrector Baas, een prima kerel, die eigenlijk rector had moeten zijn.De grote avond, waar ik in diverse toneelstukken optrad. Kortom een prima tijd. Ik zou best graag in contact willen komen met mensen uit die periode.

Rijkshogereburgerschool (HBS), 1967

Ben pas in de vierde klas op deze school gekomen.

Ben pas in de vierde klas op deze school gekomen. Enkele namen die ik me herinner zijn Joop Jacobs, Rinus Groeneveld, Martin vd Markt, Tammo Zylker, J-W Maris, Adriaan de Voogd, Paul Reitsma, Jan de Jong en Henk Jongbloed. Ben eigenlijk benieuwd hoe het een ieder vergaan is de afgelopen jaren.

Rijkshogereburgerschool (HBS), 1970

?