rijks scholen gemeenschap

kooikersweg den bosch in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

404 scholieren

Bekijk de volledige pagina van rijks scholen gemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

rijks scholen gemeenschap foto

Op rijks scholen gemeenschap vind je 23 klassenfoto’s en 404 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bekend als Michel Visser.

Bekend als Michel Visser. In 1981 MAVO diploma gehaald. In 1983 HAVO diploma gehaald. Namen van klasgenoten: Eddy de Jong, Martin Sertons, Rob Stam, Robert Oberhollenzer (goed geschreven?), Bart Kamphuis, Thijs Merks, Ronald Sleutjes, Gert van de Berg, Arno Koenen, enz. Leraren: Dhr. Tijbosch (Wiskunde), dhr. Sprenger de Rover (Nederlands), dhr. Vos (Nederlands), dhr. Weitkamp (Frans), dhr. Schute (Duits), dhr. De Jeu (Duits), dhr. Van de Linden (Engels), dhr. Melchers (Engels), mevr. De Jong (Engels), dhr. Maas (Nederlands), dhr. Mantink (Wiskunde), dhr. Banning (Aardrijkskunde), dhr. Menzo (Aardrijkskunde), dhr. Boelaars (Natuurkunde), dhr. Buks (Scheikunde), dhr. Coenen (Scheikunde), enz. enz. enz. Weet ook nog dat ieder een eigen oranje beker kreeg, met een witte deksel, omdat het in de kantine altijd zo'n puinhoop was met die plastic wegwerp bekers. Verder heeft hadden we in de garderobe kettingen aan de kapstok. Iedereen kreeg een slotje (dat anderen met hun sleuteltje makkelijk open konden maken) om je jas aan de kapstok vast te maken. In februari 1981 is er brand geweest in de garderobe. Iemand had een jas aangestoken en mijn jas is toe ook in vlammen op gegaan. Gelukkig kreeg ik van een kllasgenoot Arno Koenen een zomerjackje te leen. Erg aardig, maar nog wel erg koud. Elke pauze kaarten liggend/zittend in de gang op de eerste verdieping. Grootste tijd van mijn middelbare school hier doorgebracht. Hele goede herinneringen.

rijks scholen gemeenschap, 1976

HAVO .

HAVO

rijks scholen gemeenschap, 1984

1974-1976 HAVO (Hekellaan) Cultureel cafe! 1976-1978 MAVO (Does de Williboissingel) 1978-1980 HAVO (Kooikersweg 7).

1974-1976 HAVO (Hekellaan) Cultureel cafe! 1976-1978 MAVO (Does de Williboissingel) 1978-1980 HAVO (Kooikersweg 7)

rijks scholen gemeenschap, 1975

?